Home » Ziņas » Slēpošanas un biatlona centrā ’’Cēsis’’ uzsākta apkalpes ēkas būvniecība, kā arī norit bāzes labiekārtošanas darbi.
Sporta bāzes

Slēpošanas un biatlona centrā ’’Cēsis’’ uzsākta apkalpes ēkas būvniecība, kā arī norit bāzes labiekārtošanas darbi.

Cēsu Olimpiskais centrs sadarbībā ar Cēsu rajona lauku partnerību (CRLP) un Lauku atbalsta dienestu (LAD) projekta ”Latvijas Lauku attīstības programmas 2014. – 2020.gadam” ietvaros realizē apkalpes ēkas būvniecība slēpošanas un biatlona centrā ”Cēsis”.

Jaunā apkalpes ēka jeb klientu apkalpošanas centrs aizstās novecojušo un pēc ietilpības mazo līdzšinējo servisa māju, un turpmāk tā nodrošinās bāzes klientiem mūsdienu prasībām atbilstošas telpas – apmeklētāju telpu, reģistratūru, inventāra noliktavu, apmeklētāju garderobi, labierīcības priekš klientiem ar īpašām vajadzībām, kuras šobrīd slēpošanas un biatlona centrā nav pieejamas, un atsevišķu inventāra žāvētavu, kā arī būs pieejams pārtinamais galdiņš māmiņām ar zīdaiņiem. Klientu apkalpošanas centrs būs pieejams visu gadu.
Paldies Lauku atbalsta dienestam un Cēsu rajona lauku partnerībai partnerībai par sadarbību.

’’Mums ir svarīgi, lai mūsu bāze atbilstu visiem sacensību kritērijiem gan ziemas, gan vasaras sporta veidos, bet šī sezonalitāte un nemitīgās laikapstākļu maiņas liek infrastruktūrai ātrāk nolietoties. Cenšamies pēc iespējas vairāk resursus novirzīt mūsu bāzu atjaunošanai un uzlabošanai, jo mums ir svarīgi padarīt slēpošanas un biatlona centru ’’Cēsis’’ pēc iespējas komfortablāku, kā sacensību organizatoriem un sportistiem, tā arī bāzes apmeklētājiem.
Cēsu Olimpiskā centra vadītājs Juris Markovs.

Gatavojoties ziemas sezonai, slēpošanas un biatlona centrā ”Cēsis” tiek veikti arī citi uzlabojumi – ir veikti gājēju un auto pārvietošanās tiltu atjaunošanas un rekonstruēšanas darbi, biatlona trases atklātā tipa šautuvei ir izbūvēti jauni drošības vaļņi un ir atjaunota licence B, C kategorijas vītņstobru izmantošanai 10, 25 un 50 metru distancēs, kā arī ir uzsākta trases šautuves visu numuru nomaiņa.

Lai arī pagājušā gada ziemas sezona pārsteidza visus ar silto laiku, COC turpina aktīvi gatavoties 2020./2021. ziemas sezonai.

Biatlona trase

Tenisa korti

Volejbola laukumi