Home » Ziņas » Cēsu pilsētas stadions vasaras sezonai gatavs.
Sporta bāzes

Cēsu pilsētas stadions vasaras sezonai gatavs.

Līdz ar siltajiem un vasarīgajiem laikapstākļiem, iesilst arī Cēsu pilsētas stadiona sporta dzīve. Šobrīd stadiona apmklētājiem ir iespēja sportot pludmales volejbola laukumos, tenisa un futbola laukumā, kā arī izmantot stadiona skrejceļu, vieglatlētikas sektorus, āra trenažierus un bērnu rotaļu laukumu. Pludmales volejbola un tenisa laukumu noslodzi šobrīd organizē paši stadiona apmeklētāji. Tāpēc Ieteicamais spēles laiks ir 1 stunda. Abu Laukumu rezervācija būs pieejama no šī gada 1.jūlija, sekojiet līdzi informācijai. Būsim pieklājīgi un draudzīgi viens pret otru.

Cēsu pilsētas stadiona futbola laukums ir sagatavots treniņu un sacensību sezonai, laukuma segumā ar specializēto tehniku iestrādātas 6 tonnas granulu, kā arī veikti seguma piegružojuma attīrīšanas darbi. Savukārt pludmales volejbola laukumu smilšu segums ir papildināts ar vairāk kā 30 m3 balto kvarca smilti. Esam gatavi Cēsu pilsētas sporta skolas un amatieru komandu treniņu procesa nodrošināšanai. Pēc ilgākas pauzes apmeklētajiem ir atkal pieejami āra trenažieri, kā arī ir atvērts bērnu rotaļu laukums pašiem mazākajiem aktīvistiem. Aicinām vecākus būt atbildīgiem, esot ar bērniem rotaļu laukumā.

Informējam, ka Cēsu pilsētas stadionā un pārējās Cēsu olimpiskā centra bāzēs ir iespējams organizēt treniņus, nometnes un citus aktīvos sporta pasākums, ievērojot visus MK noteikumus. interesentus aicinām sazināties ar COC sporta bāzu vadītāju Ģirts Mārtiņsonu pa tālruni 26186499.

Atceries! Apmeklējot stadionu esi atbildīgs, ievēro 2 m distanci un iekšējās kārtības noteikumus.

Esiet aktīvi un veseli!

Biatlona trase

Tenisa korti

Volejbola laukumi