Home » Ziņas » Arkārtējā situācija Latvijā tiek atcelta; daļa ierobežojumu paliek.
Sporta bāzes

Arkārtējā situācija Latvijā tiek atcelta; daļa ierobežojumu paliek.

Ar 2020. gada 10.jūniju tiek atcelta ārkārtējā situācija valstī, bet daļa ierobežojum paliek spēkā. Kā tas ietekmē Cēsu pilsētas stadiona un Cēsu sporta kompleksa apmeklētājus?
Cēsu pilsētas stadionā no 11.jūnija ir pieejami un izmantojami visi sektori individuāliem apmeklējumiem un treniņiem, ņemot vērā MK noteikumus Nr. 360. Informējam, ka šobrīd apmeklētājiem nav pieejamas ģērbtuves un dušas telpas.
Iepazīsties ar MK noteikumiem Nr. 360 – https://likumi.lv/ta/id/315304-epidemiologiskas-drosibas-pasakumi-covid-19-infekcijas-izplatibas-ierobezosanai

Cēsu sporta komplekss ir atvērts apmeklētājiem un organizētiem treniņiem. Joprojām trenažieru zālē vienlaicīgi atļauts darboties līdz 14 personām, apmeklējuma laiku rezervācijai paliek iepriekšējā kārtība.
• Pieteikšanās trenažieru apmeklējumam ir telefoniski, zvanot un piesakot sev vēlamo laiku. Tel. + 371 27813703 – COC klientu apkalpošanas speciālists.
• Trenažieru zāles apmeklējuma (t.sk. ģērbtuvju un dušu izmantošana) laiks ir ne ilgāks par 1,5 h.
• Trenažieru zāles apmeklējumiem ir noteikti konkrēti sākuma un beigu laiki, lai pēc vienas grupas apmeklēšanas ir iespēja dezinficēt telpas.
• Vienlaicīgi pieļaujamais trenažieru zāles apmeklētāju skaits ir 14 cilvēki.
• Uz nodarbību aicinām ierasties laicīgi, bet ne ātrāk kā 15 minūtes pirms tās sākuma.
• Uzturoties sporta kompleksa telpās aicinām ievērot 2 m distance no citām personām (tajā skaitā ģērbtuvēs, tualetēs u.c.).

Trenažieru zāles apmeklētājiem pieejama arī fitnesa trenere Lelde Rogoļeva.
Lelde apmeklētājus sagaidīs un savu profesionālo padomu sniegs otrdienās un ceturtdienās no plkst. 17.00, kā arī no jūlija mēneša sestdienās no plkst. 11.00 – 16.00.

Iepazīsties: Prasības Cēsu sporta kompleksa trenažieru zāles apmeklētājiem.
Iepazīsties: Pieejamie trenažieru zāles laiki.

Aicinām visus apmeklētājus būt atbildīgiem un joprojām ieturēt 2 m distanci, izmantot dezinfekcijas līdzekļus, kā arī novērot savu veselības stāvokli, lai neapdraudētu citus COC bāzu apmeklētājus.

Biatlona trase

Tenisa korti

Volejbola laukumi