Home » Ziņas » Cēsu pilsētas stadiona sporta laukumu izmantošana.
Sporta bāzes

Cēsu pilsētas stadiona sporta laukumu izmantošana.

Pludmales volejbols Cēsu pilsētas stadions

Aizvadītajā vasaras sezonā Cēsu Olimpiskais centrs izstrādāja Cēsu pilsētas stadiona apmeklētājiem rezervēšanas sistēmu sporta laukumu noslodzes regulēšanai. Ņemot vērā ne visai lielo cēsnieku interesi par šo pakalpojumu, šogad rezervēšanas sistēma ir atcelta un stadiona sporta laukumi darbojas pēc ”dzīvās rindas” principa.

Kā tas notiek?

  • Sporta laukumi (pludmales volejbola laukumi, basketbola laukums un tenisa korts) ir pieejami jebkuram stadiona apmeklētājam.
  • Sporta laukuma izmantošanas ilgums 1h (ja neveidojas rinda uz sporta laukumu, to atļauts izmantot līdz ierodas nākamie spēlēt gribētāji)
  • Pludmales volejbola un basketbola laukumus darba dienās no plkst. 15:00 – 19:00 var izmantot Cēsu pilsētas sporta skola treniņu nolūkiem, skolai šajos laikos ir priekšroka.
  • Pēc sporta laukuma izmantošanas, tas ir jāatstāj tīrs, atkritumus izmetot gružkastē.
  • Pludmales volejbola spēlētajiem pēc laukuma izmantošanas jānolīdzina smilšu segums.

Šobrīd Cēsu pilsētas stadionā ir pieejami četri pludmales volejbola laukumi (tuvākajā laikā viens no laukumiem tiks pārtaisīts par pludmales tenisa laukumu), basketbola laukums un tenisa korts. Apmeklētajiem pieejama arī visa pārējā stadiona infrastruktūra arī tualetes, izņemot ģērbtuves.

Būsim pieklājīgi un saprotoši viens pret otru, lai mums sportiska vasara.

Biatlona trase

Tenisa korti

Volejbola laukumi